Traversvägen 2

136 50 Jordbro

Tel: 070 - 671 11 56

Email: lars-ake.almqvist@alamanco.se

Aktuellt

Please reload

Alamanco på Äldreomsorgsmässan

Den 17-18 oktober deltog Alamanco i äldreomsorgsmässan ute på Älvsjö. Temat för årets mässa var ”Hållbar omsorg”. Det var en välbesökt mässa och många sökte sig till vår monter där vi presenterade våra utbildningar. Det som just nu är efterfrågat är att få stöd och hjälp att lyckas med Heltidsresan, Heltid som norm, inom kommuner och landsting. 

 

Det fanns bl.a.ett stort intresse att samtala kring möjligheterna att skapa en stabilare bemanning.

 

Alamanco firar 10 års jubileum i år, men har mer än 25 års erfarenhet. För att fira detta lottade vi   ut en gratis utbildningsdag. Många var intresserade av att få göra en dag tillsammans med oss. Vi kommer inom kort meddela vem som blev vinnare.

 

 

 

Please reload