Aktuellt

Alamanco´s Ledningsgrupp

Vi medarbetare i Alamanco hade vårt första ledningsgruppsmöte för året den 7-8 januari. Vi samtalade om året som gått. Då analyserar vi 2019 års verksamhet och reflekterar bland annat över vårt ekonomiska resultat. Den allra viktigaste delen är att ge vandra feedback om hur samarbetet har fungerat. Det görs parvis. När alla samtal är avslutade sitter vi tillsammans och berättar för varandra vilka lärdomar vi gjort utifrån samtalen. Har vi till exempel levt efter våra spelregler?

Efter genomgången av 2019 planerade vi vårens arbete och våra utmaningar inför framtiden.

På bilden från vänster: Lars-Åke Almqvist, Harriet Krantz, Michael Stiglund, Lena Eriksson och Conny Ohlsson. På bilden saknas Siv Nystedt-Claesson som inte hade möjlighet att delta i mötet

Traversvägen 2

136 50 Jordbro

Tel: 070 - 671 11 56

Email: lars-ake.almqvist@alamanco.se