top of page

Välkommen till utvecklingsföretaget för dig inom välfärdssektorn!

 

Alamanco ökar de anställdas insikt och förståelse för hur de fungerar och samarbetar genom att aktivt leda processer på arbetsplatser. Nyckeln till framgång är flexibilitet, samverkan, delaktighet och helhetssyn. Det ger dig utvecklingskraft!

 

Alamanco består av ett sammansvetsat gäng som brinner för sina uppgifter, känner ett personligt engagemang och som har jobbat tillsammans i många år. Vår styrka är att arbeta i direktkontakt med de personalgrupper hos dig som berörs av förändring. Kärnan i det arbetet, är att alla lär sig förstå hur vi fungerar som individer, och hur vi kommunicerar och samarbetar som en grupp. Först då fylls vi med utvecklingskraft och först då är det möjligt att skapa helhetssyn i organisationen.

 

Vår viktigaste uppgift är att tillgodose dig som kund med rätt utvecklingsmöjlighet för dina anställda, inte bara för stunden utan också på sikt. Därför hoppas vi att tillsammans med dig skapa en långsiktig och givande relation.

Vi som jobbar inom Alamanco har varit verksamma i nästan tjugo år med att utveckla medarbetare i stora som små organisationer över hela Sverige. I dag har mer än 120 000 människor deltagit i ett eller fler av våra projekt. Det säger en hel del om kraften i våra idéer.

bottom of page